Artikler jan 3, 2024 < 1 minutter

Synne Homble blir partner i Homble Solheim

Del nyhetsinnlegget

Fant du dette nyhetsinnlegget nyttig? Da hadde vi satt pris på at du deler det videre i sosiale medier.

Synne Homble tiltrer som partner i Homble Solheim 2. januar 2024. – Synne Homble har en unik erfaring fra juss, forretning og ledelse. Med henne på laget styrker vi Homble Solheims posisjon som et ledende advokatselskap innenfor arbeidslivsjuss og virksomhetsstyring, sier Anders Reiremo, styreleder i Homble Solheim.

Synne Homble kommer fra stilling som konserndirektør i Vygruppen AS, sist med ansvar for marked, digitale kundetjenester, innovasjon og reiseliv. Hun har hatt ulike roller i konsernledelsen i Vygruppen AS fra 2016, og har før det vært ni år i konsernledelsen i det globale havbrukskonsernet Cermaq Group AS med ansvar for juridisk og selskapsfunksjoner. Før det jobbet hun som forretningsadvokat i Wikborg Rein. Homble har også bred erfaring fra ulike styreverv. Les mer om Synnes bakgrunn her.

Synne Homble vil særlig arbeide med virksomhetsstyring, eierskapsoppfølging, juss og ledelse, selskapsrett, aksjonærtvister og transaksjoner, og i tillegg andre forretningsjuridiske saker som utnytter den tunge erfaringen hennes fra forretning, ledelse og strategiarbeid.

– Vi ønsker Synne Homble velkommen! Både vi og klientene våre gleder oss til å samarbeide med Synne og dra nytte av hennes svært lange og verdifulle erfaring som advokat og næringslivsleder, sier Anders Reiremo.